Het avontuur begint hier!

Fit-Kidz Outdoor is een buitensportbedrijf gevestigd in Papendrecht, waarbij de activiteiten plaatsvinden op De Kleine Rug in Dordrecht. Door de samenwerking met natuurvriendenhuis ‘De Kleine Rug’ hebben wij de beschikking over een unieke locatie midden in de natuur.

Omdat veiligheid en professionaliteit bij ons voorop staan werken wij alleen met gecertificeerde instructeurs. Kiest u voor Fit-Kidz Outdoor dan kiest u voor veiligheid, klantgerichtheid en kwaliteit waarbij plezier een feit is!

Voor bedrijfsuitjes, sportieve schooldagen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, groepsuitjes en zelfs evenementen kun je bij ons terecht! Jullie stellen het samen, wij zorgen voor de rest!

Boogschieten

De activiteit begint met een duidelijke instructie over het boogschieten. Daarna mag je zelf schieten. Tussendoor worden er tips gegeven zodat iedereen in de buurt van de roos kan komen. Er wordt afgesloten met een wedstrijd.

Kratje klimmen

Geen last van hoogtevrees? Er wordt gestart met één kratje op de grond. Door kratjes op elkaar te stapelen bouw je een toren. Je staat zelf op de toren. Naarmate je hoger komt wordt de stapel steeds minder stabiel.  Als de toren omvalt hang je veilig in het zekertouw en laat de instructeur je weer zakken.

Vlotbouwen

Je bouwt met je teamgenoten een vlot. Het materiaal dat beschikbaar is zijn houten palen, tonnen en touw. Nadat het vlot gebouwd is wordt het gecontroleerd op stevigheid en of het blijft drijven. Vervolgens wordt er een route gevaren waarbij het de kunst is om iedereen weer droog op de oever te krijgen!

Hindernisparcours

Tijdens dit parcours neem je verschillende uitdagende hindernissen. Je klimt over balken en touwbanen. Evenwicht, kracht en doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld.

Teamtrail

Met je groep doe je verschillende samenwerkingsopdrachten. Bij elke opdracht moet er zelf een oplossing worden gevonden. Creatief denken en onderlinge communicatie is erg belangrijk. Na elke opdracht wordt er door de instructeur geëvalueerd hoe het team heeft samengewerkt en of de opdracht is behaald.

Disc Golf

Disc Golf wordt steeds populairder in Nederland. Bij deze activiteit wordt gespeeld met de regels van golf alleen is de bal vervangen door een frisbee. Onder begeleiding van een instructeur loop je een parcours af waarbij je in zo min mogelijk worpen op de speciale baskets mikt.

GPS speurtocht

Satellieten wijzen je de weg. Je hebt met je groep de beschikking over een GPS ontvanger. In dit apparaatje zijn vooraf waypoints ingesteld. Deze punten loop je af op zoek naar woorden verstopt in een rebus. De GPS ontvanger geeft alleen de richting en afstand naar het volgende punt aan. Je moet dus zelf de juiste paden zien te kiezen. Als je alle punten gevonden hebt combineer je de woorden van de rebus tot een zin.

Meer informatie over Fit-Kidz Outdoor?

Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 06 24 97 25 06.

Eindkamp groep 8

Voor de leukste eindkampen ben je bij ons aan het juiste adres. Met enorm veel mogelijkheden en uitdagende activiteiten, overnachtingen op een natuurlijke en bosrijke omgeving kan er een kamp georganiseerd worden die je niet snel zal vergeten.

In samenwerking met Fit-Kidz Outdoor kunnen jullie het gehele programma zelf samenstellen. Van begin tot eind, inclusief eten en drinken: alles wordt verzorgd!

Meer informatie over onze eindkampen voor groep 8?

Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 06 24 97 25 06.


Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op.

Naar het contactformulier